Bit-Stop, computerservice aan huis, levering van hard- en software!
Wij helpen u snel weer op weg ...

Nieuw!!! Bit-Stop Online Support, klik op remote support voor meer info ...

Bit-Stop VlijmenWie zijn wij REMOTE SUPPORTContact
Remote Support

Onze nieuwe service, bij kleine probleempjes kunnen wij u op afstand helpen. Het enige wat u nodig heeft is een werkende internetverbinding.

Hoe werkt het?

U belt Bit-Stop en legt uw probleem voor aan één van onze medewerkers. Deze zal  uw probleem inschatten en indien mogelijk proberen om een online verbinding te maken met uw Laptop of PC. Om dit mogelijk te maken zal hij u vragen om een bestandje te downloaden en uit te voeren. Zodra u het bestand geïnstalleerd heeft zal de betreffende medewerker u vragen om een ID (gebruikersnaam) en wachtwoord. Dit zal verschijnen tijdens het uitvoeren van het bestand. Zodra u deze gegevens doorgeeft kan de betreffende medewerker uw Laptop of PC overnemen en op  zoek gaan naar de oorzaak van het probleem.

Is het wel veilig?

Jazeker, de verbindingen via onze server zijn optimaal beveiligd. U kunt zelf ten alle tijde de verbinding verbreken en de ID (gebruikersnaam) en wachtwoord zijn bij elke sessie weer anders. Het is dus niet zo dat wij zomaar willekeurig op uw Laptop of PC kunnen komen. Dit is alleen mogelijk als u ons de ID (gebruikersnaam) en wachtwoord doorgeeft. Bij elke nieuwe sessie zijn de laatst gebruikte ID en wachtwoord verlopen en worden er nieuwe gegenereerd!

Wat kost het?

Omdat wij niet naar u toe hoeven te komen is een online consult goedkoper dan een huisbezoek. Een huisbezoek kost 50 euro per uur. Voor een online sessie vragen wij 10 euro per kwartier of een gedeelte daarvan. Indien wij het probleem niet online kunnen oplossen zullen wij geen kosten in rekening brengen en kan een huisbezoek alsnog uitkomst bieden. Probeer het vandaag nog!!!

    Klik op de knop om de sessie te starten

Bit-Stop VlijmenWie zijn wij remote supportContact